Налаштуйте параметри вкладення пошти iPhones, швидка підказка

Ви коли-небудь натискали опцію "Більше" після натискання вкладення електронної пошти на iOS Mail? Вам надано список варіантів, якими ви можете користуватися або не використовувати так часто. Але що, якщо ви не хочете бачити  додавання до нотаток як функцію? А може, ви віддаєте перевагу завжди зберігати свої вкладення на iCloud Drive? Вам подобається  зазирнути  за допомогою Quick Look перед тим, як ділитися, копіювати, зберігати чи друкувати вкладення? Якщо ваша відповідь позитивна на будь-яке з цих питань, дізнайтеся, як налаштувати параметри вкладення пошти вашого iPhone.

У програмі пошти iPhone або iDevice Mail ви змінюєте налаштування, щоб зробити бажані параметри такими, які з’являються першими, коли ви натискаєте та утримуєте вкладення у своєму електронному листі.

І хороша новина полягає в тому, що ви можете легко налаштувати ці налаштування так, щоб вони відображали лише ті функції, які ви бажаєте і використовуєте найбільше. Ця модифікація економить ваш час, тому вам не доведеться натискати кнопку “Більше” під час роботи з вкладеннями електронної пошти.

Пов’язані статті

  • Використання PDF-файлів та нотаток із вкладеннями пошти iOS, покрокове керівництво

Швидкий шлях  

  • На своєму аркуші спільного використання пошти натисніть і утримуйте, щоб переставити значки в кожному рядку параметрів спільного доступу
  • Натисніть кнопку Більше, щоб увімкнути або вимкнути деякі параметри спільного доступу та змінити порядок вигляду
  • Якщо параметр спільного доступу недоступний, завантажте його програму та ввімкніть

Коротка порада щодо вкладення пошти iOS

Спочатку відкрийте електронний лист із вкладенням. Якщо файл ще не завантажений, торкніться його, щоб завантажити файл. Далі натисніть і утримуйте вкладення. Ця дія відкриває аркуш спільного використання пошти.

Аркуш Mail Share має деякі функції, доступні для вас після натискання та утримання вкладеного повідомлення електронної пошти на вашій пошті iOS. Ці функції об’єднані у два або більше рядків. Перший рядок показує AirDrop, що дозволяє вам надсилати вкладення електронної пошти безпосередньо.

Другий рядок містить звичайні повідомлення, повідомлення, додавання пошти до нотаток, Facebook тощо, залежно від ваших налаштувань та конфігурації на вашому iPhone. Проведіть пальцем праворуч і ліворуч, щоб переглянути всі варіанти для кожного рядка.

Для тих, хто користується iOS11, у вашому Таблиці спільного доступу також є опція «Зберегти у файлах» для збереження фотографій, документів та інших файлів у програмі «Файли». Вибравши "Зберегти у файли", спливаюче меню дозволяє вибрати ваше місцезнаходження. Зберегти у файлах замінює Додати на iCloud Drive.

Важливість кінця вашого листа електронної пошти

У кінці КОЖНОГО РЯДКУ знаходиться кнопка Більше, яку можна позначити за допомогою піктограми з трьома крапками. Натисніть кнопку Більше, щоб відкрити меню налаштування рядка. Це меню дозволяє вибрати те, що ви хочете бачити як параметри, коли натискаєте вкладення електронної пошти для кожного рядка аркуша спільного використання пошти. Якщо ви не хочете або вам потрібна якась опція, вимкніть її, якщо вона доступна (певні функції, такі як Пошта та Повідомлення, не можна вимкнути.)

Змініть порядок речей

Меню налаштування рядків також дозволяє змінити порядок вибору параметрів, натискаючи три горизонтальні смуги, а потім перетягуючи в інше місце. Це змінює послідовність доступних для вас опцій вкладення та порядок, у якому вони відображаються на вашому аркуші спільного використання пошти.

Або, якщо хочете, ви можете змінити порядок речей на самому Листі спільного використання пошти. Просто натисніть і утримуйте піктограму елемента, який ви хочете змінити, і перемістіть його на нове місце в рядку. На жаль, ви не можете переміщати піктограми в інший рядок, лише до поточного рядка.

Для iDevices з більш ніж двома рядками перевірте кожен рядок і знайдіть у цьому рядку кнопку Більше. Натисніть на нього та налаштуйте, дотримуючись наведених вище інструкцій.

Не бачите опції вкладення на аркуші спільного використання пошти?

Якщо з якихось причин ви не можете знайти бажаний варіант, наприклад, спільний доступ до Facebook або Зберегти в Dropbox, коли натискаєте вкладення електронної пошти, є кілька причин, чому вони не відображаються. По-перше, ви повинні встановити цю програму на своєму iDevice, щоб вона відображалася як доступна опція. Отже, якщо ви хочете зберегти у Dropbox, спочатку потрібно встановити Dropbox на вашому iDevice. Те саме стосується Facebook, Twitter, Google Drive тощо.

Також можливо, що ви не ввімкнули ці параметри, увімкнувши їх. Після того, як ви ввімкнете ці служби, натиснувши кнопку Додатково та переключившись у положення УВІМКНЕННЯ, вони будуть доступні вам як опції, коли ви натискаєте та утримуєте вкладення електронної пошти.

І пам’ятайте, що для людей, які використовують iOS11, опцією Додати до iCloud Drive тепер є Зберегти у файлах.

Візьміть QuickLook

Ми любимо використовувати функцію швидкого перегляду "Лист спільного використання", перш ніж ділитися, копіювати, надсилати або друкувати БУДЬ-ЯКЕ вкладення. Швидкий пошук дозволяє людям переглядати більшість вкладень, включаючи документи, зображення та інші типи файлів. Після завантаження вкладення Mail відображає піктограму вкладення та назву файлу в повідомленні. Натискання піктограми Швидкий перегляд відображає попередній перегляд цього вкладення.

Коли ви відкриваєте багатосторінковий файл за допомогою Quick Look, ви прокручуєте його, щоб побачити весь документ. Швидкий пошук дозволяє навіть копіювати, вибирати, шукати та ділитися! Він також має деякі варіанти доступності, щоб промовляти або прописувати те, що ви виділяєте у своєму вмісті Quick Look. Досить приголомшливо! І тому ми вважаємо, що QuickLook є однією з найбільш недооцінених (і невідомих) функцій пошти.

Резюме

Отже, відкрити вкладення так, як ви хочете, легко! Більше не потрібно шукати потрібну програму у своєму Таблиці спільного використання пошти - вона саме тут. І якщо воно знаходиться не в тому місці, яке ви хочете, просто зробіть швидку перестановку. Отже, якщо ви не хочете додавати до нотаток або Google Drive як функцію, просто вимкніть її у меню Додатково. Або якщо ви завжди зберігаєте вкладення на своєму iCloud Drive, увімкніть додавання до iCloud Drive ON у меню Додатково. Це так просто!

Останні повідомлення