Розуміння функцій "Не турбувати" на вашому iPhone

Функція "Не турбувати" в iOS - одна з найбільш часто використовуваних функцій, однак вона може призвести до вторинних проблем, якщо ви не знаєте про налаштування. Протягом багатьох років ми бачили, як багато користувачів розчаровуються, коли їх вхідний дзвінок потрапляє безпосередньо в голосову пошту, і вони не усвідомлюють, що ввімкнули функцію "Не турбувати" на своєму iPhone.

Основна передумова функції "Не турбувати" полягає в тому, що ви можете приглушити дзвінки, попередження та сповіщення, які ви отримуєте, коли пристрій заблоковано. Іншими словами, коли ви хочете приділити собі трохи часу, щоб не потрапити в суєту, цей параметр зручний. Не цікаво бути завжди в мережі. Не хвилюйтеся, оскільки у вас буде шанс наздогнати подію, коли будете готові. Ви нічого не пропустите. Ваш iPhone збирає всі сповіщення, тоді як телефон залишається темним і тихим.

Налаштування режиму "Не турбувати"

Почніть, торкнувшись налаштувань вашого iPhone і виберіть параметр Не турбувати. Ви можете ввімкнути цей режим, перемістивши ручний перемикач у положення «УВІМК.». Це воно. Тепер, якщо вам потрібно було запланувати собі певний час простою, запланований варіант стане в нагоді. Перемістіть його в положення УВІМК., І ви зможете встановити вікно, під час якого ваш iPhone буде переведено в режим «Не турбувати».

Параметр "Час планування" для цієї функції можна переглянути нижче.

Що робити, якщо є надзвичайна ситуація, і ваша сім’я намагається вас заволодіти. Дизайнери iOS теж це продумали. Натисніть Дозволити дзвінки з, і тоді ви зможете вибрати, кому або якій групі контактів дозволити дзвінки, поки ваш iPhone перебуває в режимі "Не турбувати".

Крім того, є ще один варіант, який полегшує зв’язати вас під час надзвичайних ситуацій. Це параметр “Повторні дзвінки” . Якщо ввімкнено, це дозволяє повторний дзвінок від тієї самої особи протягом трьох хвилин після першого дзвінка.

Чи отримує Одержувач Повідомлення?

Пам'ятайте, що ця функція працює лише тоді, коли ваш iPhone заблокований або в режимі сну. Кілька користувачів запитують, чи отримує колись повідомлення одержувач, якщо пристрій перебуває в режимі DND. Одержувач отримує всі повідомлення, але на його / її iPhone немає попереджень. Повідомлення, які ви надсилаєте, коли пристрій перебуває в режимі DND, є там і доступ до них можна отримати, як тільки він пробудить пристрій.

Коли користувач повертає пристрій, повідомлення відображатимуть символ напівмісяця в лівій частині повідомлення. Після вимкнення функції DND цей символ зникає. Це також нагадування про те, що на вашому iPhone увімкнено функцію DND, і якщо ви увімкнули його за допомогою ручного налаштування, ви можете повернутися до налаштувань і вимкнути його.

Не отримувати повідомлення для конкретного користувача

Цікаво, що якщо ви виявите, що ваш iPhone не перебуває в режимі DND, але він не видає вам сповіщень, коли ви отримуєте повідомлення від певних контактів, вам потрібно буде перевірити свої повідомлення від цих контактів. На екрані повідомлення торкніться Деталі в правому куті та переконайтеся, що ви не ввімкнули DND для цієї розмови з цим конкретним контактом.

Ми сподіваємось, що ця публікація стане швидким посібником для вивчення цієї розумної функції від Apple. Будь ласка, повідомте нам у коментарях, якщо у вас виникли проблеми, пов’язані з налаштуванням «Не турбувати».

Останні повідомлення